Lees verder

Begin juli is de ledenraad van de NVLF voor de tweede keer dit jaar bij elkaar gekomen. Een kort verslag van deze bijeenkomst is nu beschikbaar en lees je hier.

Verslagen van eerdere bijeenkomsten vind je op www.nvlf.nl/ledenraad.

De Ledenraad zoekt leden!
Hoewel er ruimte is voor 30 leden, bestaat de ledenraad van de NVLF op dit moment uit slechts 11 logopedisten. We zijn dus hard op zoek naar nieuwe leden!

Wil jij graag op een laagdrempelige manier bijdragen aan het beleid van de vereniging? Het werkveld vertegenwoordigen en met het verenigingsbestuur van gedachten wisselen over de strategie en hoe de vereniging het verschil kan maken? Dan is de rol van ledenraadslid mogelijk iets voor jou. Je bent als afgevaardigde van de leden een zeer belangrijke gesprekspartner van het verenigingsbestuur, jouw invloed is groter dan je denkt.

De ledenraad in cijfers
• 30 afgevaardigden: je bent spreekbuis van jouw eigen district;
• Je wordt gekozen voor een periode van 4 jaar (met één verlenging mogelijk);
• 4 bijeenkomsten per jaar: aanvang 18.00 tot ± 20.30 uur.

Wat levert het jou op?
Deelnemen geeft je de kans actief bij te dragen aan het werkveld en de vereniging. Daarnaast geeft het veel voldoening, want jouw inbreng telt, het is leerzaam en vergroot je netwerk. En je krijgt natuurlijk een vergoeding. Het hoogste besluitvormend, meedenkend en adviserend orgaan binnen de NVLF is op zoek naar enthousiaste en betrokken leden die het vak en de vereniging een warm hart toedragen.

Meer informatie vind je op: www.nvlf.nl/ledenraad en www.nvlf.nl/de-nvlf-ledenraad-zoekt-leden/