Log in
Werk jij als logopedist met patiënten die klachten hebben na kanker? En wil je graag goed vindbaar worden voor deze groep patiënten? Meld je dan nu aan voor de Verwijsgids Kanker. Al 50 logopedisten hebben gereageerd op de eerdere oproep.
Redactie

De Verwijsgids Kanker is een website van Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL). Het helpt patiënten en hun naasten bij het vinden van aanvullende behandelings- en begeleidingsmogelijkheden die zij op enig moment na de diagnose nodig hebben. De gids biedt een overzicht van zorgverleners, organisaties en zelfhulpprogramma’s. Om de kwaliteit en betrouwbaarheid te bewaken, werkt IKNL samen met beroeps- en koepelorganisaties aan de Verwijsgids Kanker. De NVLF heeft contact met IKNL over het opnemen van logopedisten die deze patiënten behandelen en begeleiden.

Hoe meld ik me aan?
Aanmelden kan snel en makkelijk via ‘Mijn NVLF’. Nadat je bent ingelogd kun je via een vinkje rechtsboven in beeld aangeven dat je vermeld wilt worden in de Verwijsgids Kanker. Hiermee geef je de NVLF ook toestemming voor het delen van jouw gegevens met IKNL. [anchor