Log in
De NVLF adviseert logopedisten die gebruik maken van het online AVG-programma en dat ook in de toekomst willen blijven doen om tijdig actie te nemen. Je kunt het programma gebruiken om aan de AVG-verplichtingen te voldoen en dat ook aantoonbaar te maken. Voor NVLF-leden is er een speciaal goedkoop aanbod.
Redactie

Vorig jaar heeft de NVLF haar leden de kans geboden om gratis gebruik te maken van het programma. Daartoe zijn zogeheten vouchers verstrekt. Veel logopedisten hebben daarvan gebruik gemaakt, net als van de invulworkshops om het AVG-programma te doorlopen.

Wil je in de toekomst het AVG-programma blijven gebruiken, dan is het nodig zelf het abonnement te verlengen. Dat kan tot en met 30 september 2019. (In eerdere berichten is gesproken over 1 augustus; deze termijn is opgeschoven.) De eerder ingevoerde gegevens blijven dan behouden en elk kwartaal staat een actuele AVG-Verklaring klaar. Dat is handig bij een controle. Zo kun je laten zien alles in het werk te hebben gesteld om aan de wettelijke verplichtingen te voldoen. Wie niet verlengt, kan na 1 oktober niet meer bij de gegevens. Alle gebruikers hebben hierover een e-mail ontvangen en krijgen na de zomervakantie nog een reminder.

Door een afspraak die de NVLF heeft kunnen maken met de Stichting AVG voor Verenigingen, kunnen NVLF-leden profiteren van een