Lees verder
De NVLF is op zoek naar een ervaren beleidsadviseur voor 24 uur per week. Ken je iemand die bij dit profiel past? Wijs hem of haar dan op deze vacature.
Redactie

Hoe ziet de functie eruit?

We zoeken vervanging voor een medewerker van ons beleidsteam, dat uit vijf medewerkers bestaat. De beleidsadviseur ondersteunt het bestuur en de leden bij de realisatie van de door de vereniging gestelde doelen. De werkzaamheden zijn:

  • belangenbehartiging
  • beleidsinhoudelijke voorstellen schrijven
  • adviseren
  • de vereniging extern vertegenwoordigen
  • bijdragen leveren aan beleidsontwikkeling
  • samenwerken zowel binnen als buiten de vereniging

Dat laatste wordt de komende jaren steeds belangrijker. We vinden het belangrijk dat je creatief en communicatief bent, buiten de lijntjes wilt kleuren en positief bent ingesteld. Wij werken projectmatig, waarbij een beleidsadviseur projectleider of projectmedewerker kan zijn.

Wat vragen wij?

Wij zoeken een beleidsadviseur met minstens tien tot vijftien jaar relevante werkervaring, met name opgedaan binnen verenigingen. Je hebt ervaring met onder andere kwaliteitsbeleid en bent op de hoogte van actuele modellen, methoden en instrumenten. Daarnaast heeft ook zorginkoop en zorgverkoop jouw interesse en volg je de constant veranderende zorgwereld en zijn impact op de zorgprofessional. De ideale kandidaat weet hoe belangrijk beleid voor een vereniging en haar leden is en kan dit vanuit een helikopterview mede invullen. Het opzetten en analyseren van toekomstscenario’s maakt hier onderdeel van uit evenals het ontwikkelen van visie en nieuw beleid.
Hij/zij vindt het leuk om in een beleidsteam te werken, waarin je de taken verdeelt en voor elkaar kunt invallen. Je beschikt over een goed analytisch vermogen en werkt gestructureerd. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent, waarbij je bereid bent ook in de avonduren te werken indien nodig.
Jouw mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid zijn van een hoog niveau en je hebt een universitair werk- en denkniveau. Als relevante vooropleiding denken wij bijvoorbeeld aan Bestuurskunde en Gezondheidswetenschappen. Vanzelfsprekend onderhoud je gemakkelijk contacten met mensen met uiteenlopende achtergronden, bijvoorbeeld in projectgroepen. Ervaring met projectmatig werken is een pré.

Wat bieden wij?

Een contract van 24 uur per week. Het betreft in eerste instantie een jaarcontract met uitzicht op een vast contract. De standplaats is Woerden. Salariëring is volgens de cao van Sociaal werk, schaal 11, bruto € 3.156,- tot max 4.902,- per maand bij 36 uur per week. De NVLF heeft een eigen personeelsreglement met secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij degene die wij zoeken?

Stuur dan uiterlijk voor 1 september a.s. je motivatie naar Boudewijn de Ridder, verenigingsmanager, via b.deridder@nvlf.nl. Ook voor vragen kun je contact met hem opnemen: 0348-45 7071 of 06-45 182 852. De eerste gesprekken vinden begin september plaats.