Lees verder

De NVLF is op zoek naar tijdelijke versterking voor het team van beleidsadviseurs.

De Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF) is de beroepsorganisatie van logopedisten. We behartigen de belangen van onze ruim 6.400 leden. Het verenigingsbureau is gevestigd in Woerden. We werken met veertien medewerkers nauw met elkaar samen. Zolang de huidige coronamaatregelen gelden gebeurt dat grotendeels online, per dag kunnen maximaal vier medewerkers in Woerden werken. Onze kernwaarden zijn deskundig, betrouwbaar, betrokken en vernieuwend.

Het bureau van de NVLF zoekt een vijfde beleidsadviseur. De reden is dat één van de vier huidige beleidsadviseurs een uitgebreide gesubsidieerde opleiding gaat volgen. Omdat we de reeds geplande projecten en activiteiten voor 2021 niet willen opschuiven zoeken we per 1 april een vijfde beleidsadviseur. Het betreft een tijdelijke baan, voorlopig voor een half jaar met mogelijk een verlenging, waarbij we graag zien dat je op de dinsdagen beschikbaar bent.

Wie ben jij?

  • Je hebt voldoende relevante ervaring, zowel vakinhoudelijk als met implementaties om de hierboven genoemde vraagstukken direct zelfstandig ter hand te nemen;
  • Je bent pro-actief en kan zowel goed in een team als zelfstandig werken;
  • Je schrijft makkelijk;
  • Je hebt ervaring met het leiden van projecten;
  • Je hebt kennis van de eerste lijn en hebt affiniteit met EPD systemen;
  • Je hebt een HBO+ werk- en denkniveau.


Wat bieden wij?

Een contract van 8 uur per week. In eerste instantie krijg je een contract voor een half jaar. Salariëring is volgens de cao Sociaal werk, schaal 10, bruto € 3.142,- tot max 4.712,- per maand bij een 36-urige werkweek. We hebben een eigen personeelsreglement met prima secundaire arbeidsvoorwaarden.


Ben jij degene die wij zoeken?

Stuur dan voor 20 maart a.s. je motivatie naar Boudewijn de Ridder, verenigingsmanager, via b.deridder@nvlf.nl.  Ook voor vragen kun je contact met hem opnemen via 0348-45 7070 of  06-45 182 852. De gesprekken vinden eind maart plaats.