Log in
Ruim 650 logopedisten hebben zich inmiddels aangemeld voor de webinar over de tarieven voor 2021, die aanstaande donderdagavond plaatsvindt. Ondanks ons aandringen op hun aanwezigheid, hebben de zorgverzekeraars laten weten niet aan te schuiven bij de online bijeenkomst.

Zij lieten weten niet blij te zijn met ons nieuwsbericht van 29 september en willen niet tegen elkaar worden uitgespeeld tijdens de webinar.

Toch heeft het bestuur besloten de webinar wel door te laten gaan. De aanwezigen (Michel Dutrée en Manon van der List namens het NVLF bestuur en Marliek Schulte en Boudewijn de Ridder namens het bureau) zullen zo veel mogelijk vragen over de tarieven voor 2021 beantwoorden.

Bestuurlijk overleg
Een van de redenen om de webinar door te laten gaan is omdat Michel Dutrée jullie kan bijpraten over het bestuurlijk overleg met het ministerie van VWS, de zorgverzekeraars, patiëntenfederatie en de andere paramedische beroepsgroepen, waarbij hij dinsdagochtend  aanwezig was. Michel liet na afloop van dit overleg weten niet ontevreden te zijn. Alle partijen, inclusief de zorgverzekeraars, waren het erover eens de uitkomsten van het Kostenonderzoek serieus genomen moeten worden. Ook de zorgverzekeraars zijn aan zet. Er