Lees verder

Na de lancering van de nieuwe website in de nieuwsbrief van vorige week hebben bijna 5000 leden hun account al geactiveerd (of in enkele gevallen: geprobeerd te activeren). In veruit de meeste gevallen ging dat gelukkig goed, maar hier en daar hadden waren er ook wat problemen.

Ervaar jij problemen met het activeren van je account? We hebben een stappenplan gemaakt dat je door kan lopen om te checken of het gaat om een gebruikersfout of een systeemfout. Het zijn voor de hand liggende vragen, maar soms is het probleem hiermee al opgelost:

  1. Heb je een NVLF-account, m.a.w. ben je lid van de NVLF?
  2. Gebruik je  het juiste e-mailadres om je account te activeren? Gebruik het e-mailadres waarop je deze nieuwsbrief ontvangt.
  3. Heb je op ‘Verzenden’ gedrukt na het invoeren van je e-mailadres?
  4. Kijk je in de juiste mailbox?
  5. Heb je je spam/ongewenste map in je mailbox gecheckt?

Als je al deze vragen met ja kunt beantwoorden en je ervaart nog altijd problemen, neem dan contact met ons op via communicatie@nvlf.nl.

Waarom je account activeren?
Dit heeft te maken met de AVG. De inlogs van de oude website konden volgens de AVG niet worden meegenomen naar de nieuwe website, daarom vragen we je je account eenmalig te activeren.
Je kunt zelf bepalen welk wachtwoord je instelt: dat kan degene zijn die je eerder al gebruikte om in te loggen op de NVLF-site, maar je kunt ook een nieuwe kiezen.

Stand van zaken Mijn NVLF
Mijn NVLF, het gedeelte van de website waar je je gegevens kunt beheren, is op dit moment nog niet bereikbaar. De verwachting is dat dit deze week wordt opgelost,

Vragen/opmerkingen?
We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: het nieuwe platform is nog volop in ontwikkeling, dus het kan gebeuren dat iets niet werkt zoals zou moeten. Hier gaan wij de komende tijd uiteraard  mee aan de slag en daarbij kunnen we jullie hulp goed gebruiken. Dus heb je bijvoorbeeld problemen met inloggen, kom je een niet-werkende link tegen of heb je andere vragen of opmerkingen over de nieuwe website? Stuur dan een mail naar communicatie@nvlf.nl.