Lees verder

Volgende week ontvang je een e-mail om jouw gegevens bij de NVLF te controleren en actualiseren. Het is belangrijk dat de NVLF de actuele werk- en persoonsgegevens van haar leden beschikt, onder andere om gerichte informatie te kunnen versturen. Bijvoorbeeld over het resultaat van cao onderhandelingen, een reorganisatie in jouw instelling of om erop te wijzen dat een deel van de contributie met jouw werkgever te verrekenen is. 

Accreditatiepunten lidmaatschap en deelname kwaliteitskring 

Vanaf 1 januari 2019 krijgen alle leden van de NVLF jaarlijks twee punten toegekend voor hun lidmaatschap bij de NVLF, en twee punten voor deelname aan een kwaliteitskring. Als jouw werk- en persoonsgegevens bij de NVLF kloppen en jouw KP-nummer bij ons bekend is, worden deze geaccrediteerde punten automatisch door de NVLF in jouw digitaal portfolio van het Kwaliteitsregister Paramedici bijgeschreven. Controleer je gegevens dus goed en vul jouw KP-nummer in als deze nog niet bekend is.  

De NVLF ambieert om in 2027 alle logopedisten vermeld te hebben in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). De NVLF vindt het belangrijk dat haar leden, ongeacht werkveld, kwalitatief goede zorg verlenen en dat dit aantoonbaar is. Daarom is de NVLF voorstander van een kwaliteitsregister. Lees hier meer over deze ambitie.