Log in
Omdat de hogescholen in deze periode weer open dagen organiseren voor de studie Logopedie loopt de scholierencampagne, die de NVLF vorig jaar ontwikkelde, weer via sociale media. De campagne laat scholieren die op het punt staan een vervolgstudie te kiezen zien hoe interessant en breed het vak van logopedie is.

Het thema van de campagne is ‘Wat wil jij later worden?’ en geeft op treffende wijze een kijkje in de logopediepraktijk. De doelgroep van de campagne is de middelbare scholier, 16- tot 18-jarige meiden en jongens, die op het punt staan een keuze te maken voor een vervolgstudie. Deze groep jongeren wordt heel precies benaderd via hun favoriete kanalen op sociale media, waar zij dagelijks gebruik van maken. Hiervoor is een gespecialiseerd bureau in de arm genomen. Zij monitoren het bereik en passen voortdurend de zichtbaarheid van de campagne aan het kijkgedrag van de doelgroep aan. De campagne wordt in totaal drie keer twee weken getoond. Na afloop van deze tweede ronde volgt nog een laatste ronde in mei 2020.

Appellerende content
Met behulp van een aansprekende korte film van Hedy, een stotterend meisje van twaalf dat uitlegt wat logopedie voor haar betekent, worden de jongeren uitgenodigd de website