Log in
Ben jij werkzaam in het onderwijs en wil je meediscussiëren over de toekomst van het onderwijs? Dat kan tijdens een FvOv-bijeenkomst over dit onderwerp. We roepen onze leden in het onderwijs op om aan deze discussie deel te nemen zodat de rol van de logopedist als onderwijsondersteuner niet ondergesneeuwd raakt. Laat je stem horen!

Voor de belangenbehartiging van leden die werken in het onderwijs maakt de NVLF deel uit van de Federatie van Onderwijsvakverenigingen (FvOv). FvOv speelt ook een rol in de discussies over de inhoud van het onderwijs. Daarom organiseert FvOv een bijeenkomst over het rapport ‘Toekomst van ons Onderwijs’. In dit rapport wordt onder andere geschreven over het aantal laaggeletterden dat toeneemt, de dalende leesvaardigheid van leerlingen en de toenemende kansenongelijkheid.

De FvOv nodigt ook NVLF-leden uit om samen hierover in gesprek te gaan.

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 18 maart, van 17.00 tot 20.00 uur in Zeist. Zoals gezegd, we vinden het belangrijk dat logopedisten ook deelnemen zodat de rol van de logopedist als onderwijsondersteuner in de discussie over de toekomst van het onderwijs niet ondergesneeuwd raakt.

Meer informatie
Meer informatie over de bijeenkomst, het rapport ‘Toekomst van het aanmeldformulier vind je hier. Aanmelden kan tot 10