Lees verder
Het ministerie van VWS organiseert dit jaar op vier plekken in het land themabijeenkomsten over de Juiste Zorg op de Juiste Plek (JZOJP). Tijdens deze bijeenkomsten ga je in gesprek over de uitdagingen die bij het realiseren van JZOJP komen kijken, maar nog veel belangrijker: je krijgt praktische handvatten om de volgende stap te zetten.

Aan de hand van goede voorbeelden uit de regio wordt gezocht naar mogelijkheden om de Juiste Zorg op de Juiste Plek ook in jouw praktijk te realiseren.

Wil je ook aan de slag met de Juiste Zorg op de Juiste Plek? Kom dan naar de bijeenkomst in jouw regio:

• 24 maart, omgeving Den Haag
• 13 mei, omgeving Groningen
• 10 juni, omgeving Apeldoorn
• 1 juli, omgeving Breda

Klik hier om je aan te melden.

Programma van de bijeenkomsten
17:00 – 18:00  Ontvangst met warme maaltijd
18:00 – 18:10  Opening door dagvoorzitter Dianda Veldman, Directeur patiëntenfederatie
18:10 – 18:35  Keynote 1
18:35 – 19:00  Keynote 2
19:00 – 19:15  Pauze
19:15 – 20:45  Themaworkshops
20:45               Plenaire terugkoppeling en netwerkborrel

Invulling themaworkshops
Tijdens de themaworkshops werk je samen aan concrete vraagstukken die te maken hebben met de realisatie van de Juiste Zorg op de Juiste Plek. Elke workshop heeft een eigen thema zoals samenwerken, het gebruik van data of slimme zorg. Maar vraagstukken over wet- en regelgeving of samenwerkingsverbanden komen ook aan bod.

De themaworkshops staan in het teken van regionale praktijkvoorbeelden en vraagstukken. De themaworkshops kunnen daarom per regio verschillen. Zodra er meer bekend is over de inhoud van de themaworkshops in Den Haag, lees je dat hier.