Lees verder

Wil je de keynote en de verschillende workshops van de KKB Kennissessie van 29 mei nog terugkijken? Je hebt nog tot en met dinsdag 29 juni 2021 de tijd.

In plaats van één KKB Kennisdag worden dit jaar vier kortere online bijeenkomsten georganiseerd voor de KKB’ers. Omdat de keynote en workshops natuurlijk ook interessant en inspirerend kunnen zijn voor niet-KKB’ers, is besloten deze tegen een kleine vergoeding ook beschikbaar te stellen aan de andere leden van de NVLF.

Het gaat om de volgende keynote en workshop (onderaan dit bericht vind je meer informatie over de keynote en workshops):

Je kunt de keynote en de vier workshops terugkijken tot en met dinsdag 29 juni 2021.
Meer informatie over de keynote en workshops (incl. de ppt-presentaties) vind je hier.

KKB’ers let op!

Jullie hebben maandagmiddag (31 mei)een mail en dinsdagochtend 22 juni een KKB Nieuwsbrief ontvangen waarin je de terugkijklinks speciaal voor KKB’ers vindt.


Accreditatie

De accreditatie is goedgekeurd. Per onderdeel dat je terugkijkt krijg je 1 punt toegekend. Dat betekent dat je voor de KKB Kennissessie van 29 mei in totaal 5 punten kunt verdienen: 1 voor de keynote en 4 voor de workshops.

Let op: om deze punten toegekend te krijgen is het van belang dat je je KP-nummer invult aan het begin van de keynote of workshop. De punten zullen na 29 juni zo snel mogelijk worden bijgeschreven.

Kosten

Het terugkijken van de keynote en workshops kost leden van de NVLF 5 euro per sessie. Voor 25 euro kan je dus het hele programma van afgelopen zaterdag terugkijken en in totaal 5 punten verdienen.