Lees verder

Wil jij de keynote en workshops van de eerste KKB Kennissessie van dit jaar nog terugkijken? Doe dat dan snel, want dat kan namelijk nog tot en met aanstaande maandag (9 mei 2022).

Ook dit jaar worden er in plaats van één KKB Kennisdag meerdere online Kennissessies georganiseerd voor de KKB’ers. Omdat de keynote en workshops natuurlijk ook interessant en inspirerend kunnen zijn voor niet-KKB’ers, zijn ze ook dit jaar tegen een kleine vergoeding beschikbaar voor de andere leden van de NVLF.

Via onderstaande links kun je de verschillende onderdelen van de KKB Kennissessie van 9 april terugkijken:

Hier vind je meer informatie over o.a. de inhoud van deze keynote en workshops.

KKB’ers let op!
Jullie hebben een mail ontvangen met de terugkijklinks speciaal voor KKB’ers.

Accreditatie
De accreditatie is goedgekeurd. Per onderdeel dat je hebt gevolgd/terugkijkt krijg je 1 punt toegekend. Dat betekent dat je voor de KKB Kennissessie van 9 april in totaal 4 punten kunt verdienen: 1 voor de keynote en 1 voor iedere workshop die je hebt gevolgd.

Let op: om deze punten toegekend te krijgen is het van belang dat je bij het terugkijken je KP-nummer invult aan het begin van de keynote of workshop. De minimale kijktijd voor toekenning is 75% per workshop. De punten worden toegekend vóór 9 juni.

Kosten
Het terugkijken van de keynote en workshops kost leden van de NVLF 5 euro per sessie. Voor 20 euro kan je dus het hele programma van afgelopen zaterdag terugkijken en in totaal 4 punten verdienen.

Presentaties en andere documenten
De sprekers/workshopleiders hebben beloofd hun presentatie of andere documenten te delen. Deze kun je via onderstaande links downloaden.

Keynote Rico Bakker

Workshop IPO

Workshop Meer structuur voor meer productiviteit & focus

Workshop Notuleren