Lees verder

Vanaf woensdag is het mogelijk de keynote en workshops van de online KKB Kennissessie van afgelopen zaterdag terug te kijken.

Zaterdag 6 februari vond de eerste van de vier KKB Kennissessies 2021 plaats. In plaats van één KKB Kennisdag worden dit jaar vier kortere online bijeenkomsten georganiseerd voor de kkb’ers. Omdat de keynote en workshops natuurlijk ook interessant en inspirerend kunnen zijn voor niet-kkb’ers, is besloten deze tegen een kleine vergoeding ook beschikbaar te stellen aan de andere leden van de NVLF.

Het gaat om de volgende keynote en workshops:

Je kunt de keynote en de vier workshops terugkijken tot en met zaterdag 6 maart 2021.

KKB’ers let op!

Jullie ontvangen zoals beloofd woensdag 10 februari een mail met de terugkijklinks speciaal voor kkb’ers.

Accreditatie

De accreditatie is goedgekeurd. Per onderdeel dat je terugkijkt krijg je 1 punt toegekend. Dat betekent dat je voor de KKB Kennissessie van 6 februari in totaal 5 punten kunt verdienen: 1 voor de keynote en 4 voor de workshops.

Let op: om deze punten toegekend te krijgen is het van belang dat je je KP-nummer invult aan het begin van de keynote of workshop. De punten zullen na 6 maart zo snel mogelijk worden bijgeschreven.

Kosten

Het terugkijken van de keynote en workshops kost leden van de NVLF 5 euro per sessie. Voor 25 euro kan je dus het hele programma van afgelopen zaterdag terugkijken en in totaal 5 punten verdienen.

Meer informatie over de keynote en workshops

Op deze pagina vind je meer informatie over de inhoud van de workshops en de sprekers incl. de bijbehorende informatie.