Log in

​​​​​​Maandag 28 juni vond de tweede online NVLF Inspiratiesessie plaats. Deze keer waren Esther Ottow en Kees van den Broek te gast om jullie bij te praten over de ontwikkelingen op het gebied van spraaktechnologie.

Esther Ottow is Innovatie regisseur bij Koninklijke Auris Groep. Auris biedt onderwijs, begeleiding en zorg aan iedereen met gehoor-, spraak- en taalmoeilijkheden. Kees van den Broek is directeur van een startup genaamd ITSLanguage, die zich heeft toegelegd op spraaktechnologie in taalleersoftware. Hun technologie is inmiddels beschikbaar voor meer dan 100.000 studenten in verschillende Europese landen. Esther en Kees werken samen aan meerdere innovatieve projecten.

Tijdens de Inspiratiesessie werd onder anderen besproken hoe spraaktechnologie werkt. Welke kansen en mogelijkheden spraaktechnologie heeft in de logopedie. Wat spraaktechnologie kan betekenen in het dagelijkse werk van de logopedist en hoe men zelf kan bijdragen aan de ontwikkeling van spraaktechnologietoepassingen voor de logopedie.

Deze inspiratiesessie is geaccrediteerd voor 1,5 punt tot en