Lees verder
In december heeft ZonMw drie nieuwe subsidierondes geopend in het kader van de Juiste Zorg op de Juiste Plek. Zou je een regionaal samenwerkingsinitiatief willen (door)ontwikkelen, dan kun je nog tot 11 februari een aanvraag indienen. Ook worden dit jaar op vier plekken in het land themabijeenkomsten georganiseerd. Wil je ook aan de slag met de Juiste Zorg op de Juiste Plek? Kom dan naar de bijeenkomst in jouw regio.

Drie subsidierondes JZOJP nu open
In december heeft ZonMw drie nieuwe subsidierondes geopend in het kader van de Juiste Zorg op de Juiste Plek. Zorgprofessionals die regionale samenwerkingsinitiatieven willen (door)ontwikkelen kunnen hun aanvraag indienen. Ook kan je financiering aanvragen voor het opstellen van een gedeeld regiobeeld. De aanvraag kan tot uiterlijk 11 februari 2020 14.00 uur worden ingediend.

De volgende subsidierondes zijn geopend:

  • De Startimpuls. Hiermee kunnen regionale samenwerkingsverbanden opgezet worden.
  • De Regio-impuls. Hiermee kunnen bestaande samenwerkingsverbanden verder ontwikkeld worden.
  • De Voucher. Hiermee kan een gedeeld regionaal beeld gecreëerd worden waarin de sociale situatie, de gezondheidssituatie en de behoeften in de regio in kaart worden gebracht.

Klik hier voor alle informatie over de aanvraagprocedure.

Webinar op 13 januari
Op maandag 13 januari  organiseert ZonMw een webinar om geïnteresseerden te informeren en ondersteunen bij een aanvraag. Tijdens dit webinar kunnen praktische vragen gesteld worden over de subsidieoproepen. Klik hier om je aanmelden.

Save the date: 4 themabijeenkomsten JZOJP
Dit jaar worden op vier plekken in het land themabijeenkomsten georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomsten ga je in gesprek over de uitdagingen die bij het realiseren van de Juiste Zorg op de Juiste Plek komen kijken, maar nog veel belangrijker: je krijgt praktische handvatten om de volgende stap te zetten. Centraal staan de goede voorbeelden uit de regio. Wil je ook aan de slag met de Juiste Zorg op de Juiste Plek? Kom dan naar de JZOJP bijeenkomst in jouw regio:

  • 24 maart, omgeving Den Haag
  • 13 mei, omgeving Groningen
  • 10 juni, omgeving Apeldoorn
  • 1 juli, omgeving Breda

Klik hier voor meer informatie.