Log in
Heb jij een innovatief idee? Maar niet de liquide middelen om het uit te voeren? Dan kun je nu een aanvraag indienen voor de financiering van jouw idee via het Stimuleringsprogramma Logopedie (SPIL).

Sinds 1 april is het mogelijk een aanvraag in te dienen voor de eerste ronde van het Stimuleringsprogramma, dat de NVLF is gestart om leden met innovatieve ideeën te faciliteren om ze uit te voeren. Vanuit het werkveld ontvangt de NVLF namelijk regelmatig signalen dat innovatieve projecten niet van de grond komen vanwege het ontbreken van financieringsmogelijkheden. Met het stimuleringsprogramma hoopt de NVLF te bereiken dat innovatieve ideeën opgepakt en uitgevoerd worden, zodat we met elkaar ons vak toekomstbestendig maken.

Heb jij een innovatief idee op de plank liggen?
In 2020 zijn er twee momenten waarop je een aanvraag kunt indienen. De eerste ronde is gestart op 1 april en duurt tot 17 mei. Vervolgens laat de NVLF uiterlijk 19 juni weten of de financiering is toegekend, of niet. In de periode tussen het indienen van je voorstel en bericht wel/niet toekennen kunnen we aanvullende informatie bij je opvragen. Voor de eerste ronde is in totaal 20.000 euro beschikbaar.

Klik