Log in
Speciaal voor leden heeft de NVLF een afspraak kunnen maken om tegen een sterk gereduceerd tarief het online AVG-programma te kunnen (blijven) gebruiken. Zo kun je met weinig inspanning aan de privacywetgeving blijven voldoen. Belangrijk: reageer vóór 1 augustus.
Redactie

Het aanbod geldt ook voor leden die het programma nog niet gebruiken. Belangrijk: reageer snel en in elk geval voor 1 augustus a.s. en voorkom dat ingevoerde gegevens worden gewist.

Verplichting voldoen aan AVG wetgeving blijft

Gebruik maken van dit programma is niet verplicht, voldoen aan de wetgeving wel. Sinds 25 mei vorig jaar geldt de privacywet AVG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Zeker waar het gaat om patiënten/cliënten is privacy extra belangrijk. In Nederland ziet de Autoriteit Persoonsgegevens toe op handhaving van de wet. Het is verplicht te kunnen aantonen dat je voldoet aan de AVG. Het AVG-programma is een middel ter ondersteuning om te voldoen aan de wetgeving.
Leden van de NVLF konden het eerste jaar (via vouchers) gratis gebruikmaken van het online AVG-programma van de Stichting AVG voor Verenigingen. Hiervan is veel gebruik gemaakt, net als van de in 2018 georganiseerde aanvullende invulsessies.

Programma blijven gebruiken

Om van dat programma gebruikt te kunnen