Log in
De NVLF heeft een afspraak kunnen maken zodat leden tegen een sterk gereduceerd tarief het online AVG-programma blijvend kunnen gebruiken. Het aanbod geldt ook voor leden die het programma nog niet gebruiken. Let op: reageer op tijd om te voorkomen dat ingevoerde gegevens worden gewist.
Redactie

Gebruik na afloop vouchers

Zoals bekend geldt vanaf mei vorig jaar de AVG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Deze Europese wetgeving heeft tot doel persoonsgegevens te beschermen. In Nederland ziet de Autoriteit Persoonsgegevens toe op handhaving van de wet en kan bij overtreding hoge boetes uitdelen. Zeker waar ook medische gegevens worden bewaard, is privacy extra belangrijk.
Om logopedisten te helpen relatief eenvoudig aan de wet te voldoen, heeft de NVLF in 2018 een overeenkomst voor een jaar gesloten met de Stichting AVG voor Verenigingen. Leden konden een jaar lang gratis gebruikmaken van het speciaal voor verenigingen ontwikkelde online AVG-programma. De NVLF heeft daarvoor vouchers beschikbaar gesteld. Hiervan is veel gebruik gemaakt, net als van de in 2018 georganiseerde aanvullende invulsessies.

Programma blijven gebruiken

NVLF en de Stichting AVG voor Verenigingen hebben een nieuwe overeenkomst gesloten. Als de termijn van de vouchers voorbij is, kun je tegen minimale kosten het online programma blijven gebruiken. Het voordeel daarvan: