Log in
Op zaterdag 26 januari 2019 organiseert Scream Academy het praktische congres voor logopedisten in Leerhotel Het Klooster te Amersfoort. Dit congres is dé ontmoetingsplaats voor logopedisten die met praktische kennis en vaardigheden naar huis willen gaan na een congresdag. Het thema is niet voor niets 'Logopedie met lef'.
Redactie

Er is een prachtig programma samengesteld waarin je naast drie plenaire sessies met toonaangevende sprekers ook drie workshoprondes volgt. Je kunt kiezen uit maar liefst 15 verschillende workshops. Eén ding is zeker; je gaat met een tas vol praktische kennis naar huis. Het programma sluit aan op alle deelgebieden binnen het vakgebied. Er wordt niet alleen aandacht besteedt aan direct inzetbare kennis of vaardigheden, maar ook aan de attitude van de logopedist. Maak daarnaast kennis met nieuwe ideeën en producten en kom netwerken met je collega’s.

Om de prijs hoef je het niet te laten; € 99 voor een regulier ticket. Studenten krijgen € 14 korting en wanneer je vijf reguliere tickets of meer tegelijk aanschaft krijg je 5% korting.

Laat je met vele vakgenoten verrassen op dit nieuwe congres