Log in
Onder het motto ‘Trots op Logopedie!’ organiseert de NVLF op vrijdag 30 oktober 2020 het Jaarcongres, met toespraken, workshops, lezingen, masterclasses, bijzondere activiteiten, stands en veel ruimte voor ontmoeting. Kom ook, ontmoet vakgenoten, laat je bijpraten over de jongste ontwikkelingen, deel je expertise, raak geïnspireerd over ons prachtige vak en draag die meerwaarde uit!

Want logopedie betekent veel voor patiënten en cliënten. De kwaliteit van leven neemt sterk toe als mensen beter in staat zijn contact te maken en mee te doen met alle gewone dingen die het leven de moeite waard maken. Logopedie levert daarin een unieke bijdrage. Die mag gezien en gehoord worden. Het congres Trots op Logopedie! zet logopedie op de kaart, niet alleen voor de logopedisten, ook voor een breder publiek.

Logopedie betekent ook veel voor de mensen die het vak uitoefenen. Iedere logopedist kent de momenten waarop je weet wat je betekent voor de mens tegenover je. Iemand die je helpt om contact te maken, om mee te doen, om weer mens te zijn tussen de mensen. Die motivatie, die drive willen we naar boven halen, zichtbaar maken en delen. Niet voor niets oefen je één van de mooiste disciplines in de zorg uit.

Vanwege de beperkingen in verband met corona is het op dit moment nog