Lees verder

Wij hebben inmiddels voldoende inzendingen binnen. Reageren is niet meer mogelijk/nodig.

Begin 2021 is op initiatief van de VRA en Verenso gestart met de ontwikkeling van de richtlijn ‘Revalidatie COVID-19’. Vanwege de COVID-19 pandemie worden de modules versneld ontwikkeld.  
De NVLF zoekt nu een aantal logopedisten die ervaring hebben opgedaan bij de revalidatie COVID-19 om commentaar te geven op vijf inhoudelijke modules van de richtlijn.  

Eind mei is deel 1 (eerste vier modules) ter commentaar aan de NVLF voorgelegd. Binnenkort ontvangen we deel 2 (de laatste 5 modules). In deel 2 worden de volgende onderwerpen besproken:  

  • Module 5 Meetinstrumenten 
  • Module 6 Zuurstoftherapie tijdens inspanning 
  • Module 7 Mentale en cognitieve klachten 
  • Module 8 Slikklachten 
  • Module 9 Voedingsinterventie 

De NVLF verwacht deze modules de eerste helft van augustus te ontvangen en zullen ze zo snel mogelijk delen met de reviewers. De reviewers hebben dan tot 1 september de tijd om hun commentaren in te sturen. De NVLF voegt de commentaren samen en zorgt dat deze uiterlijk 6 september worden ingediend bij de werkgroep. Ben je de tweede helft van augustus beschikbaar, heb je de juiste kennis en kunde én lijkt het je leuk jouw bijdrage te leveren aan de richtlijn ‘Revalidatie COVID-19’, stuur dan een mail naar communicatie@nvlf.nl. Ook als je inhoudelijk niet op alle modules commentaar kunt leveren, nodigen we je van harte uit om je toch aan te melden.