Log in
Vanaf 1 januari 2019 krijgen alle leden van de NVLF jaarlijks twee punten toegekend voor hun lidmaatschap van de vereniging én nog eens twee punten voor deelname aan een NVLF erkende kwaliteitskring. Dat heeft het verenigingsbestuur besloten tijdens de bestuursvergadering van 19 november. Daarnaast kunnen kwaliteitskringen jaarlijks kiezen of zij wel of geen accreditatie aanvragen voor intercollegiaal overleg.
Redactie

Beleidsmedewerker Judith van der Vloed licht deze veranderingen toe:

Wat gaat er in grote lijnen veranderen?
“Ten eerste krijgen alle leden van de NVLF vanaf 1 januari 2019 jaarlijks twee punten toegekend voor hun lidmaatschap van de vereniging. Als je daarnaast ook deelneemt aan een NVLF erkende kwaliteitskring krijg je nog twee punten per jaar. Dit zijn geaccrediteerde punten, die door de NVLF worden bijgeschreven in het digitaal portfolio van het KP. Je hoeft er zelf niks voor te doen.
Ten tweede kunnen kwaliteitskringen vanaf 1 januari jaarlijks kiezen of zij wel of geen accreditatie aanvragen voor intercollegiaal overleg. Als je als kring accreditatie aanvraagt dient één persoon namens de kring bewijslast in met een jaarplan en heb je aan het eind van het jaar zekerheid over je punten. De NVLF betaalt de kosten van de accreditatieaanvraag. Als je geen accreditatie aanvraagt dient ieder kringlid individueel bewijslast in via je eigen digitaal portfolio. Een jaarplan is niet verplicht. Bij herregistratie weet