Lees verder

De programmacommissie voor het NVLF Jaarcongres 2022 is nog op zoek naar twee leden: een die werkzaam is in de gezondheidszorg en een student!

Op vrijdag 25 november vindt het NVLF Jaarcongres 2022 – online plaats. Ondanks dat dit nog ver weg lijkt, staat het projectteam al in de startblokken om er ook dit jaar weer een succesvolle dag van te maken.

Hoe gaan we deze dag invullen? Hoe kunnen we het thema en de NVLF-ambities omzetten in een interessant, inspirerend, actueel, diepgaand, praktisch bruikbaar, vernieuwend en verrassend programma, dat naadloos aansluit bij de behoefte van onze leden en belangstellenden?

Om die vraag te beantwoorden, kunnen we niet zonder jouw expertise en jouw kennis van het werkveld en de collega’s die er werken. Daarom nodigen we je graag uit om deel te nemen aan de programmacommissie voor het NVLF jaarcongres 2022 – online.

In de programmacommissie denken we na over een goede invulling, wisselen we ideeën uit, draagt iedereen spraakmakende bijdragen aan en verzamelen en beoordelen we inzendingen voor workshops, lezingen en activiteiten. Dat doen we tijdens drie bijeenkomsten verspreid over maart, april en mei. Dit jaar vragen we, anders dan voorgaande jaren, ook een actieve bijdrage bij de inhoudelijke afstemming met de geselecteerde workshopleiders. Jullie zijn de experts! Zodra het programma rond is, wordt de programmacommissie weer ontbonden.

Praktische informatie

 • De programmacommissie komt online bijeen.
 • De bijeenkomsten duren van 18.30 tot uiterlijk 20.30 uur.
 • De programmacommissie komt bij elkaar op de volgende data:
  • Kick-off bijeenkomst  maandag 21 maart 2022
  • Bijeenkomst 2            dinsdag 11 april 2022
  • Bijeenkomst 3            maandag 9 mei 2022     
       
 • Mochten we er in drie bijeenkomsten niet uitkomen, kan in overleg een extra bijeenkomst worden gepland.
 • Er wordt verwacht dat je alle bijeenkomsten aanwezig bent, voorbereid naar de bijeenkomsten komt en actief potentiële workshopleiders benaderd.
 • We vragen jullie om, namens de programmacommissie, de inhoud van de workshops af te stemmen met een deel van de workshopleiders. Zo zorgen we ervoor dat de workshops optimaal aansluiten op de wensen en behoefte van de congresbezoekers. Jullie zijn de experts.
 • We vinden het belangrijk dat de diverse werkvelden van de logopedist goed vertegenwoordigd zijn in de programmacommissie. Wanneer meerdere logopedisten uit dezelfde commissie of raad interesse hebben, dan stelt het congresteam de programmacommissie samen op basis van variatie in werkveld. Mocht op basis van de aanmeldingen uit de commissies en raden de diverse werkvelden onvoldoende vertegenwoordigd zijn, dan zullen we buiten de commissies op zoek gaan naar een vertegenwoordiger van dat werkveld.
 • Er geldt een onkostenvergoeding conform de nota onkostenvergoeding tarief 2.

Interesse?
Voor meer informatie en/of om je aan te melden kun je contact opnemen met Yvonne Brookman-van Essen (beleidsadviseur) via logopedie@nvlf.nl.