Lees verder

Verricht jij wetenschappelijk onderzoek naar een logopedisch onderwerp? Ben je onderzoeker, promovendus of werk je aan je masterthesis? Wil je dit onderzoek graag delen met logopedisten en andere geïnteresseerden in logopedische onderwerpen?

Tijdens het NVLF Jaarcongres 2023 op 17 november in Hilversum geeft de NVLF een aantal onderzoekers de gelegenheid om een korte pitch bij een poster over hun onderzoek te houden,

De posters en bijbehorende pitches worden gepresenteerd in de NVLF Lounge. Een mooie kans om in gesprek te gaan met logopedisten, kennis te delen en hen te betrekken bij het onderzoek.

Voor alle aanwezige onderzoekers op het congres is er ook de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten bij de wetenschapstafel in de NVLF Lounge. Hier kun je elkaar ontmoeten en kennis en ervaring uitwisselen! Dé gelegenheid om met collegae in gesprek te gaan!

Uniek is dat dit jaar hét congres voor logopedisten ook toegankelijk is voor deelnemers van buiten de logopedie.  Op die manier willen we samenwerking stimuleren en de zichtbaarheid van ons vak en de relatie met andere vakgebieden verduidelijken.

Interesse? Stuur dan voor 1 november een korte e-mail naar congres@nvlf.nl met daarin een korte toelichting op je onderzoek en met welk doel je dit wil presenteren.

Wanneer je uitgenodigd wordt verwachten we het volgende:

  • Je bent in de gelegenheid om op 17 november fysiek aanwezig te zijn op het NVLF Jaarcongres 2023 (Gooiland in Hilversum)
  • Je neemt een (wetenschappelijke) poster mee naar het congres. Deze poster mag al eerder gebruikt zijn maar niet ouder zijn dan 1 jaar.
  • Je bereidt een korte pitch voor van 4 minuten.
  • Formuleer aan het einde van je pitch een vraag voor de logopedist. Deze vraag kan na afloop van de pitch in een gesprek aan de wetenschapstafel verder besproken worden.
  • Indien mogelijk maak je (vooraf) een korte video van je pitch die we na afloop van het congres kunnen delen op de website.