Lees verder
Pharmeon is al 20 jaar de online partner voor eerstelijns zorgverleners. 4.000 van uw collega’s gebruiken onze online oplossingen waarmee we de zorg toegankelijker, bereikbaarder en efficiënter maken. Van praktijkwebsite tot patiëntportaal. Zo maakt Pharmeon nieuwe praktijkwebsites toegankelijk voor mensen met een beperking.
Redactie

Toegankelijkheid van uw website

De services van Pharmeon zijn onder meer voorzien van een kleurcontrastknop die mensen met een visuele beperking helpt informatie te kunnen lezen. En onze nieuwe praktijkwebsites zijn gebouwd met de mogelijkheid voor een voorleesfunctie en stembesturing, voor mensen die geen gebruik kunnen maken van een muis en toetsenbord. Wij hanteren hierbij de WCAG-standaard (AA-niveau) als internationale standaard voor goede digitale toegankelijkheid. De komende periode werken we aan het toegankelijk maken van de Uw Zorg online app, de patiëntenportalen en aan een toegankelijkheidsverklaring die u op uw website kunt plaatsen.

NEN en ISO gecertificeerd

Onlangs is Pharmeon NEN 7510 en ISO 27001 gecertificeerd! We mochten de officiële certificaten in ontvangst nemen van audit-organisatie DigiTrust. Ons managementsysteem voor informatiebeveiliging is op orde. En we voldoen nu aan alle voorwaarden, zodat Uw Zorg online binnenkort als volwaardige Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO) inzetbaar is voor uw patiënten.

Ledenvoordeel

Als NVLF-lid geniet u standaard 20% ledenvoordeel op een logopedie website abonnement. Voor maar €25,- per maand heeft u een veilige en volledige praktijkwebsite waarmee u online goed vindbaar bent. Ervaar hoe makkelijk het werkt en vraag een proefversie aan voor vrijblijvend gebruik van twee maanden inclusief ondersteuning van onze helpdesk bij de inrichting. Gebruiksvriendelijk, veilig, op maat van uw praktijk en voor NVLF-logopedisten beschikbaar tegen een vast laag ledentarief.
We staan 8 november op de NVLF-beurs. We verwelkomen u graag in onze stand!

Meer informatie

Raadpleeg voor meer informatie op www.pharmeon.nl/logopedisten of neem direct contact op met Pharmeon: 020 – 6500 100 of per e-mail: helpdesk@pharmeon.nl