Log in
De Kletsmajoor is een praktijk voor kinderlogopedie met meerdere locaties in Rotterdam. Met een team van 11 enthousiaste logopedisten houdt Intramed de boel in administratieve zin fijn overzichtelijk.

In 2007 begon Robine Hekking met een allround logopediepraktijk. In de loop van de tijd bleek er steeds meer behoefte aan specialisatie gericht op kinderen. Daarnaast groeide de praktijk qua locaties en therapeuten. “Bij ons staat de beleving van het kind centraal. Daar hebben we onze logopedische testen en behandelmateriaal op aangepast. Ook werken we nauw samen met de ouders, leerkrachten en eventuele andere zorgaanbieders”.

Werken met kinderen is het leukste dat er is
Alle therapeuten zitten er met hart en ziel in. “De openheid, spontaniteit en onbevangenheid van kinderen zorgt ervoor dat elke dag een genot is om met deze doelgroep te werken” zeggen Claudia en Ioanna. “Kinderen hebben van zichzelf veel humor, waardoor het behandelen ook gelijk een stuk gezelliger wordt.”
Er wordt bij ons veel gelachen. Onderling, maar vooral ook met de kinderen. Zoals Lisanne aangeeft: “Het is mooi om te zien dat de kinderen echt blij en gemotiveerd worden van een half