Lees verder

Werk jij met een kind/jongere (tot 23 jaar) met een spraakcomputer? We zijn op zoek naar hun communicatiepartners! Deel de oproep of doe mee aan het onderzoek!

Met een vragenlijst brengen we in kaart hoe vaardig de volwassen communicatiepartners van kinderen met een spraakcomputer zich voelen in het gebruik van de spraakcomputer. Welke training en ondersteuning hebben zij gehad? En waar hebben zij nog behoefte aan? Dat maken we inzichtelijk. Werk je met een kind/jongere met een spraakcomputer? Of ken je een vakgenoot die met een kind/jongere met een spraakcomputer werkt? We zijn op zoek naar diens ouders/verzorgers, leerkracht(en), groepsleiding of begeleiders. Deel deze oproep met hen!

Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 20-30 minuten (professional) of 45 minuten (ouder(paar)). Onder de personen die vóór 21 maart deelnemen, worden vijf cadeaubonnen verloot ter waarde van €50,-. Op korte termijn volgt er óók een vragenlijst voor hun andere (professionele) communicatiepartners (onder anderen voor de logopedist, voor de communicatiespecialist/-deskundige, ergotherapeut, (school)psycholoog, (ortho)pedagoog en fysiotherapeut).

Meer weten of meedoen? Via de vragenlijst kun je nu al aangeven dat je interesse hebt in deelname. Meer lezen over het project ‘AAC Follow-up’? Ga naar de projectpagina: Deelkracht.
Alvast dank voor het delen!