Log in
Nog 14 dagen dan gaat de Zomertoer van start. Het thema dit jaar is ‘samenwerking in de regio’. De NVLF wil graag de huidige interprofessionele samenwerkingsverbanden inventariseren. Maak jij deel uit van zo’n samenwerking? Dan horen wij dat graag!

De Zomertoer gaat bijna van start. Nog twee weken en dan trappen we af met de eerste bijeenkomst voor de regio Gelderland. Dit jaar staat de Zomertoer in het teken van ‘samenwerking in de regio’. Regionale interprofessionele samenwerking is een belangrijk onderwerp in de zorg. De uitdagingen waar de logopedische zorg voor staat zijn groot. Samenwerken in alle sectoren is niet langer vrijblijvend maar een noodzaak.

Tijdens de Zomertoerbijeenkomsten gaan we daarover met elkaar als beroepsgroep in gesprek. Hoe zien we dat voor ons? Waar zetten we op in? En hoe kunnen we de komende ontwikkelingen inpassen in het dagelijks werk?


Dossier Interprofessionele Samenwerkingen
De NVLF wil ondertussen graag een overzicht maken van de huidige regionale interprofessionele samenwerkingsverbanden. Maak jij deel uit van zo’n samenwerking? Dan voegen we deze graag toe.

Stuur naam en korte beschrijving van het samenwerkingsverband, deelnemende partijen, URL van de website, regio/plaats waarvandaan jullie opereren en contactgegevens (naam contactpersoon, email en telefoonnummer)