Log in
In de rubriek #durftevragen in het Tijdschrift voor Logopedie vragen logopedisten collega´s mee te denken met een dilemma. In nummer 2 vraagt een collega om advies bij het lid worden van een kwaliteitskring.

‘Heel graag wil ik lid worden van een specifieke kwaliteitskring. Ik heb meerdere kringen aangeschreven en van maar één kring heb ik een reactie ontvangen. Mijn CV is besproken door de leden van de kring. Hierna kreeg ik te horen dat een aantal leden moeite had met mijn werkgever en dat ik daarom niet mocht toetreden tot de kring. Het raakt mij dat wij als logopedisten blijkbaar niet in staat zijn om collega’s te zijn en elkaar te respecteren in welke keuzes we maken. Ik wil heel graag deelnemen aan een kwaliteitskring, maar dat is me nog niet gelukt. Zouden jullie mij kunnen adviseren hoe ik het beste op de afwijzing kan reageren, en hoe ik aansluiting vind bij een passende kwaliteitskring?’

Help deze collega en laat weten wat jij zou doen als je in zijn of haar schoenen stond. Mail je advies in maximaal 100 woorden naar redactie@nvlf.nl.