Lees verder

Aan het begin van het jaar hebben we aangekondigd dat de online community logopedie eind maart zou sluiten. Na een enquête onder onze leden bleek dat de community niet voldeed aan de verwachtingen en daarom hebben we besloten om ermee te stoppen. Nu is het zo ver: half april sluiten we de community definitief, zodat gebruikers genoeg tijd hebben om hun bestanden en contactgegevens veilig te stellen.

Alternatieven voor bestandsdeling
De community had zeker ook pluspunten. De mogelijkheid om bestanden met elkaar te delen werd goed benut. Daarom willen we inventariseren of er interesse is in een databank om zo ook onderling documenten te delen met elkaar. Een voorbeeld hiervan is de website telelogopedie.info, die tijdens de lockdown veel gebruikt werd. We willen jullie vragen om onderstaande poll te beantwoorden en ons te laten weten of je interesse hebt in het delen van bestanden zoals behandelmaterialen met andere leden.

Poll Community

  • Ik wil graag bestanden zoals informatie of behandelmaterialen delen met andere leden:
  • Tijdlijn en sociale media
    Een ander aspect van de community, de tijdlijn, bleek minder populair. Omdat we als bureau toch graag in contact blijven met de leden hebben we sinds het begin van dit jaar meer ingezet op sociale media. Volg ons daarom op LinkedIn, Instagram en/of Twitter, zodat we in contact kunnen blijven en we jullie op de hoogte kunnen houden van het laatste nieuws en ontwikkelingen op het gebied van logopedie.

    Het is jammer dat we de online community logopedie moeten sluiten, maar we hopen in de toekomst een alternatief te kunnen bieden dat beter aansluit bij de behoeften van onze leden.