Log in

De NVLF heeft een onderzoeksopdracht uitgezet voor de analyse van indirect patiëntgebonden tijd. Uit het kostenonderzoek uitgevoerd door Gupta (2019), blijkt dat de logopedie hier veel tijd aan besteed. Het is echter niet precies bekend welke activiteiten hieronder vallen en hoeveel tijd logopedisten hieraan kwijt zijn. Daarom een onderzoek.

Wie is de onderzoeker?
Mijn naam is Gabriëlle Heijboer. Ik ben een enthousiaste logopedist in opleiding aan de Hogeschool Rotterdam. Mijn afstudeeronderzoek gaat over indirect patiëntgebonden tijd. Een onderwerp waar iedere logopedist zich mee bezig houdt. Op basis van mijn onderzoek bied ik de NVLF een analyse aan over onze indirect patiëntgebonden tijdsbesteding en formuleer ik aanbevelingen.

Gezocht: eerstelijns logopedisten
We zoeken eerstelijns logopedisten die waardevolle informatie willen delen middels een enquête over hoe zij de indirect patiëntgebonden tijd besteden. Naast deze enquête worden ervaringen, meningen en ideeën rondom dit onderwerp gedeeld in een focusgroep. Deelname aan deze focusgroep is optioneel. Je kunt er