Lees verder

Heb je het NVLF Webinar ‘Rechten en plichten arbeidsvoorwaarden in de praktijk’ gemist? Je kunt hem nu terugkijken.

Op dinsdag 28 september organiseerde medewerkers van het NVLF bureau, in samenwerking met Van As Advocaten, een webinar over arbeid en inkomen voor zowel werkgevers als werknemers. Van As Advocaten ondersteunt de NVLF-leden al jaren bij de juridische dienstverlening op dit gebied.

Tijdens het webinar besprak advocaat Jan Kamsteeg onderwerpen besproken als; arbeidsvoorwaarden; nut van functioneringsgesprekken; rechten en plichten van zowel werkgever als werknemer en nog veel meer. De handout van zijn presentatie kun je hier downloaden.

Je kunt je hier aanmelden om het webinar terug te kijken.

Aan het volgen van deze webinar zijn 2 punten accreditatie toegekend, deze accreditatie loopt 28 december 2021 af. Dan stopt ook de mogelijkheid om terug te kijken.

Nb. Dit Webinar is uitsluitend bestemd voor leden van de NVLF. Deelname is gratis als onderdeel van het NVLF-lidmaatschap.

Checklist beëindigingsovereenkomst
Tijdens het webinar is afgesproken om een checklist beëindigingsovereenkomst online te zetten. Deze kun je terugvinden op onze webpagina Werk & Organisatie – Praktijk onder Meer informatie checklist beëindigingsovereenkomst.

NB. Deze checklist is slechts een hulpmiddel voor de werknemer/werkgever. We adviseren om de overeenkomst juridisch inhoudelijk te laten beoordelen door een specialist.