Log in
De hernieuwde NVLF-richtlijn logopedische dossiervorming 2019 (waarover meer in deze nieuwsbrief) is nu ook beschikbaar in James Software. Hierover laat de leverancier het volgende weten.
Redactie

Het nieuwe dossiersjabloon in James is fraai vormgegeven, oogt prettig en is makkelijk in het gebruik. Visueel is er een duidelijk onderscheid gemaakt tussen ‘basis’ en ‘mogelijk relevante’ gegevens volgens de richtlijn. Geïnteresseerd? Lees hieronder meer.

Flexibele dossiersjablonen
In het door James ter beschikking gestelde ‘Dossier logopedie 2019’ kunt u onder andere zelf geformuleerde snelteksten toevoegen zodat u nog sneller kunt werken.
Indien uw praktijk gespecialiseerd is in een onderdeel van de logopedie of omdat u eigen inzichten heeft, dan kunt u het Dossier logopedie 2019 aan uw wensen aanpassen via ‘drag & drop’ van standaard bouwstenen. Ook de rapportage aan huisarts of verwijzer kunt u volledig naar eigen inzicht inrichten.

Wilt u nog een stap verder gaan?
Samen met het adviesbureau voor logopedisten ‘Zo gezegd, zo gedaan’ werkt James aan het optimaliseren van praktijksoftware voor logopedisten. Niña van Wermeskerken is de drijvende kracht achter deze initiatieven, zij is logopedist, auditor en heeft diverse leidinggevende