Log in
Het NVLF Jaarcongres 2020 'Trots op logopedie!' wordt een volledig online evenement. Op vrijdag 30 oktober kunnen alle leden en belangstellenden het programma ‘live’ volgen en actief meedoen.

De opening, de uitreiking van de Innovatieprijs en de afsluiting zijn plenair, in een setting die sterk lijkt op een tv-show. Daartussen stelt de organisatie een afwisselend programma samen met meer dan vijftien interactieve online workshops en lezingen naar keuze, ontmoeting via een netwerk carrousel, chats, polls en nog veel meer. Genoeg om een hele dag (van 9:30-16:30 uur) ge ïnformeerd te worden, collega’s te spreken en geïnspireerd te raken voor het prachtige vak logopedie. Gewoon thuis of op kantoor, achter je eigen computer.

Het bestuur van de NVLF heeft gekozen voor een volledige online setting naar aanleiding van de uitkomsten van de peiling begin juni onder de leden van de vereniging. Daaruit bleek dat veruit de meeste leden een online congres zouden willen bezoeken. Bijkomend voordeel: deelname is in principe onbeperkt mogelijk. De toegangsprijs wordt bovendien een stuk lager, terwijl je er wel gewoon je accreditatiepunten voor krijgt vanuit het Kwaliteitsregister Paramedici. Het belooft een bijzondere dag