Lees verder

Wij blikken in deze korte fotoreportage terug op een geslaagd online NVLF Jaarcongres 2021:

Nog even alles nalopen voor de start van een spetterende en leerzame dag:

Het gaat beginnen…
Samen met Boudewijn de Ridder en Jeanine Brink opent presentator Gerrit Heijkoop het NVLF Jaarcongres 2021. Cabaretier Andries Tunru zorgt op zeer unieke wijze voor muzikale intermezzo’s deze dag.

Interview met Michel Dutrée
Gerrit bespreek met Michel de status van de NVLF en geeft een voorzet om de vijf ambities onder de loep te nemen.

De vijf ambities
Rond de tafel zitten Mijke Ulrich, Yvonne van Zaalen, Anneke Tromp, Joyce Kuijpers en Yvonne Brookman om de vijf ambities te bespreken.

De genomineerden
Voordat de workshopsessies beginnen worden de drie genomineerden van de innovatieprijs geïntroduceerd. Wie zal het gaan worden?

Workshops
Tussen de plenaire gedeeltes werden de workshopsessies gehouden.
Goed om te weten: De workshops zijn terug te kijken door middel van terugkijklinkjes. Heb je je aangemeld voor het congres, dan ontvang je de terugkijklinks binnen een week in je e-mail inbox.

Keynote
Suzanne Verheijden, schrijfster van het boek #eHeld, dagboek van een zorgprofessional van de toekomst verzorgde een interessante presentatie over (toekomstige) innovaties in de zorg.

Branco van Dantzigonderscheiding
Aan Margot van Veen de eer om de winnaar van de Branco van Dantzigonderscheiding bekend te maken. Ook dit keer ondersteund door een sterk staaltje cabaret van Andries. Let ook op de peperbus: kijkers zonden massaal hun invulling van de “Ik ga verder met…”-poster.

De winnaar van de Branco van Dantzig onderscheiding…
…is Ilse Heus met haar inzending Voice Buddy!

Winnaars innovatieprijs 2021
De studenten van de Hogeschool Arnhem met “Dik vloeibaar dat smaakt naar meer!” wonnen dit jaar de prijs en werden in het zonnetje gezet.

Afsluiting van een geslaagd congres
Samen met Maaske Treurniet en Boudewijn de Ridder sloot Gerrit het congres af!

We kijken allemaal terug op een geslaagde dag en hopen ook volgend jaar elkaar weer, live of online, te mogen inspireren!