Lees verder

Deze vrijdag is het NVLF Jaarcongres 2021. En er zijn een paar dingen die je deze week echt niet mag vergeten!  

Sneak Preview
Een goede voorbereiding is het halve werk. Om de dag zelf zo vlot mogelijk te laten verlopen organiseren we op woensdagavond 24 november van 20:00 – 21:00 een sneak preview van de dag. Zo kun je zien hoe de dag online wordt ingedeeld en kun je vragen stellen. Om vragen op de dag wat in te perken voor onze collega’s achter de schermen, raden we aan om even aan te sluiten bij deze sneak preview. Problemen met inloggen kunnen we op deze manier ook voorkomen en zo kan je vrijdagochtend direct het programma volgen.

Je hebt voor deze sneak preview je e-mail bevestiging nodig! Klik woensdagavond op de deelnamelink en je kan rondkijken in de online omgeving.

Jouw deelnamelink
Voor deelname aan het congres en het volgen van jouw workshop(s) heb je een aanmeldlink ontvangen, maar voor alle zekerheid sturen we die nogmaals. Dat gebeurt op woensdag 24 en vrijdag november. Houd je mailbox dus goed in de gaten als je deze aanmeldlink nog niet hebt ontvangen.

Workshops later terugkijken
Het is, ongeacht of je aanstaande vrijdag plek in je agenda hebt vrijgemaakt voor deze dag, ook mogelijk de workshops later terug te kijken. Je moet je echter, ook als je alleen maar wilt terugkijken,  wel vooraf inschrijven. Dat kan nog tot en met 26 november, dus ook nog op de dag zelf.  In de week na het congres, dat is  week 48, delen we de terugkijklinks.

Lees meer en meld je aan