Lees verder

Wij zijn druk bezig met alle voorbereidingen voor het jaarcongres van aanstaande vrijdag en we hebben gemerkt dat sommige zaken nog niet helemaal duidelijk zijn. Daarom leggen we het een en ander graag uit:

Allereerst is het goed om te weten dat je je altijd vooraf moet aanmelden, ongeacht je vrijdag deelneemt of je de workshops liever op een later moment terug wilt zien. Aanmelden doe je via de persoonlijke uitnodiging die je per mail hebt ontvangen.

Punten
Per workshop: 1 punt (er zijn 20 workshops)
Plenaire gedeelte: 2 punten (Let op: dit is alleen te volgen op 30 oktober)

In totaal kun je 6 punten halen als je op 30 oktober het congres live kijkt en 4 workshops volgt (2 + 4 = 6).
Daarna kun je 16 workshops achteraf bekijken, dat zijn 16 punten in totaal.
Kijk je er maar 8, dan krijg je 8 punten.

Ben je er vrijdag de hele dag bij en kijk je achteraf álle workshops dan ontvang je 22 punten. Dat is het maximaal aantal punten dat gehaald kan worden.

Inloggen
Je volgt het programma via een speciale website, waar je inlogt. De gegevens daarvoor krijg je op dinsdag 27 oktober per mail toegestuurd (houd je spam in de gaten!).

Sneak preview
Wil je een voorproefje van hoe het allemaal werkt? Kijk dan op woensdagavond 28 oktober van 20:00 – 21:00 uur naar de sneak preview. Je kunt dan al even inloggen op de congreswebsite (dan weet je zeker dat het werkt) en je krijgt een rondleiding. Gastheer/dagvoorzitter Gerrit Heijkoop is er ook.

En houd daarbij de spambox in de gaten…

Check je spambox!
Niet alle mail komt goed aan, helaas. Spamfilters staan soms zo scherp afgesteld dat ook berichten die je wél wilt zien worden tegengehouden. Bijvoorbeeld mail over het NVLF Jaarcongres 2020. Die mail versturen we uit de mailbox congres@nvlf.nl. Het je je aangemeld, dan krijg je de komende dagen verschillende mails van ons, met meer informatie over het congres en met je toegangscode. Die mail wil je niet missen! Kijk dus zo nu en dan in je spambox of reclame postbus.

Mochten er verder nog vragen over het congres zijn, dan kun je die sturen naar congres@nvlf.nl.

 

Wij hopen jullie vrijdag te ‘zien’ tijdens het NVLF Jaarcongres!