Log in
Dit jaar bestaat de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie 95 jaar. Dat betekent dat de vereniging al 95 jaar betrokken is bij de ontwikkelingen van het vak logopedie en de belangenbehartiging van logopedisten. Ter gelegenheid van dit jubileum wil het bureau van de NVLF graag momenten op een rij zetten die bepalend zijn geweest voor logopedie in Nederland. Wat is wat jou betreft een mijlpaal die niet mag ontbreken?

Denk bijvoorbeeld aan: de start van de kwaliteitskringen, de eerste KKB-kennisdag, de ontwikkeling van de Kennisagenda, start kwaliteitscyclus, de overgang van sectiebesturen naar een verenigingsbestuur, erkenning van de logopedist als dyslexiebehandelaar, het bereiken van inschaling in schaal 9 van de CAO/PO, de eerste Branco van Dantzigonderscheiding, etc.

De mijlpalen die wij graag van jullie ontvangen zetten we op een online tijdlijn, zodat het zichtbaar wordt welke ontwikkelingen het beroep en de vereniging de laatste 95 jaar hebben doorgemaakt. Als we er genoeg ontvangen zullen zij het NVLF Jaarcongres op 25 november feestelijk omlijsten.

Wil jij jouw mijlpaal logopedie met ons delen?
Wat moet je hiervoor doen? Beschrijf jouw mijlpaal in 100/150woorden. Stuur relevant beeldmateriaal mee als je dat hebt. Denk aan een foto of misschien zelfs bewegend beeld. Maar