Lees verder

Eerder deze maand is het vierde nummer van 2020 van het Nederlands Tijdschrift voor Logopedie verschenen. Ook het gedeelte op de website over het tijdschrift is helemaal vernieuwd, waardoor je alle artikelen nu ook online kunt raadplegen.

Als je naar https://www.nvlf.nl/tijdschrift/  gaat, kom je in het gedeelte van de website over het vakblad. Hier vind je de volgende onderdelen:

> Kiosk
NVLF-leden kunnen als zij zijn ingelogd hier alle nummers vanaf 2012 tot nu lezen en/of downloaden.
Dit kan uiteraard ook op een tablet of smartphone.

> Artikelen
Hier lees je de web-variant van alle artikelen die in het tijdschrift zijn gepubliceerd. Voordeel van deze web versie is dat we de tekst kunnen verrijken met links, extra beeld, video en extra informatie over de geïnterviewden of auteurs. Ook vind je onderaan gerelateerde artikelen.

> Wetenschap
Onder het kopje wetenschap vind je alle kennisartikelen die de afgelopen jaren (vanaf 2012 tot nu) in het vakblad zijn geplaatst. Ook hier is het mogelijk de tekstte verrijken met links, extra beeld, video en extra informatie over de geïnterviewden of auteurs.

> Boeken & Materialen
De rubriek Boeken & Materialen heeft nu ook een online versie waar de tekst wordt verrijkt met links, extra beeld, video en extra informatie over de geïnterviewden of auteurs.

> Dossiers
In de dossiers vind je ten slotte alle online artikelen van een editie bij elkaar.

NVLF app
De NVLF blijft voorlopig beschikbaar, maar wordt niet meer bijgewerkt. Zoals hierboven al wordt genoemd, kunnen je alle nummers vanaf 2012 tot nu downloaden via https://www.nvlf.nl/tijdschrift/. Daarnaast zijn de nieuwe website en dus ook de online artikelen, ‘responsive’. Dat betekent dat de site zich aanpast aan het scherm waarmee je de website bekijkt, of dat nou een desktop monitor, een laptop, een tablet of een smartphone is.

Vragen/opmerkingen?
Het nieuwe Platform Logopedie is nog volop in ontwikkeling, dus het kan gebeuren dat iets niet werkt zoals zou moeten. Hier gaan wij de komende tijd uiteraard  mee aan de slag en daarbij kunnen we jullie hulp goed gebruiken. Dus heb je bijvoorbeeld problemen met inloggen, kom je een niet-werkende link tegen of heb je andere vragen of opmerkingen over de nieuwe website of de online versie van het Nederlands Tijdschrift voor Logopedie? Stuur dan een mail naar communicatie@nvlf.nl.

Veel leesplezier!