Lees verder

Het was dit jaar opnieuw geen makkelijke opgave voor de vakjury om tot een top drie te komen, de kwaliteit van de inzendingen was hoog, maar de nominaties zijn bekend.

De studenten die 25 november 2022 tijdens het NVLF Jaarcongres meedingen naar de Logopedie Innovatieprijs 2022 zijn (in willekeurige volgorde):

Sara van Krugten
Project: Meer regie voor personen met afasie
Hogeschool Rotterdam

Nina van Anen, Kim aan de Brugh, Manon van Craaikamp en Pien van Dijck
Project: SIM (Spraakverstaan in Muziek)
Hogeschool Arnhem en Nijmegen

Lucienne Keizer en Anna de Lang
Project: Aerofagie & Logopedie
Windesheim Zwolle

Veel studenten logopedie hebben dit jaar weer een innovatief project ingezonden. Van elke opleiding is uiteindelijk één inzending voorgelegd aan de vakjury. Het was voor de jury, bestaande uit afgevaardigden van de NVLF, het LOOL en een expert uit het werkveld, dit jaar opnieuw geen gemakkelijke keuze om tot een top drie te komen, de kwaliteit van de inzendingen was hoog. Zij hebben alle  inzendingen beoordeeld op dezelfde criteria: originaliteit, kwaliteit, actualiteit, toepasbaarheid in het logopedisch werkveld, mogelijkheid voor realisatie en wetenschappelijke onderbouwing.

Wij feliciteren alle genomineerden! Tijdens het NVLF jaarcongres op 25 november 2022 presenteren de genomineerden hun project. De deelnemers aan het congres kunnen een stem uitbrengen op hun favoriete project, waarmee de winnaar wordt bepaald.

Ben jij erbij?
NVLF Leden kunnen zich aanmelden voor het jaarcongres via een link in de mail die zij 23 september hebben ontvangen. Niets ontvangen? Neem contact op via congres@nvlf.nl. Meer informatie over het congres: www.langlevenlogopedie.nl

Wat is de Logopedie Innovatieprijs?
De NVLF en het Landelijk Overleg Opleidingen Logopedie (LOOL) reiken deze prijs elk jaar uit tijdens het jaarcongres van de NVLF. Met deze prijs willen wij een impuls geven aan innovaties en een brug slaan tussen opleiding en werkveld. De winnaar(s) krijgen een prijs ter waarde van 250 euro (vrij te besteden) én de mogelijkheid hun idee verder uit te werken en in te dienen voor een bijdrage uit het Stimuleringsprogramma Innovatie Logopedie (SPIL). De winnende opleiding krijgt de Logopedie Innovatieprijs wisseltrofee.

Alle genomineerde projecten worden vermeld in het Nederlands Tijdschrift voor Logopedie en bovendien gepubliceerd op de website en de social mediakanalen van de NVLF.