Lees verder

Vanaf vandaag zijn een aantal nieuwe folders voor de promotie van logopedie beschikbaar. Ze zijn te bestellen als drukwerk via het formulier op de website. We bieden de folders tevens aan als Pdf-bestand. Het gaat om een algemene folder logopedie in verschillende talen, t.w. Nederlands, Arabisch, Engels, Pools en Turks, en een aantal flyers. Speciaal voor logopedisten in het onderwijs zijn twee extra folders gemaakt, één voor professionals en een voor ouders. De laatste is ook in vijf talen beschikbaar. Met dank aan de Stichting Meertalige Logopedie Nederland, die ons geweldig hebben geholpen bij het controleren van de vertalingen.

Uit een eerder onderzoek is gebleken dan 90% van de leden liever online informatie aan cliënten meegeeft. Vooral in het onderwijs bleek er nog behoefte te zijn aan papieren folders. Op basis hiervan hebben wij de volgende folders en flyers ontwikkeld. Bekijk ze allemaal onder DRUKWERK.

Een algemene folder Wat is logopedie? Deze is beschikbaar in Nederlands, Arabisch, Engels, Pools en Turks. Daarnaast hebben we een serie flyers gemaakt met het thema Logopedie doet meer dan je denkt. Hiervan zijn 7 varianten beschikbaar, één algemene flyer en zes flyers over een specifieke aandoening. De flyers verwijzen doormiddel van een QR -code naar meer informatie op de publiekswebsite www.logopedie.nl. Onderwerpen voor de flyers zijn; Taalontwikkelingsstoornis, Slikproblemen, Preverbaal, Stemproblemen, Slechthorendheid en Schisis.

Speciaal voor logopedisten in het onderwijs zijn twee extra folders gemaakt, één folder met informatie over het belang van logopedie in het onderwijs voor professionals zoals collega’s, leerkrachten, IB-ers en samenwerkingsverbanden als gemeenten, KDV, Peuterspeelzalen, schoolgemeenschap, etc. En een folder voor ouders, deze is ook in vijf talen beschikbaar.

Naar drukwerk