Lees verder

Het platform met daarop de community en de websites nvlf.nl en logopedie is altijd in beweging. We voegen applicaties toe of verrijken en of herzien de content. Onlangs hebben wij het menu Werk en Organisatie onder handen genomen. De content is herzien en de structuur opnieuw gerangschikt. Op deze manier hebben we ervoor gezorgd dat de informatie beter vindbaar is. We nodigen je graag uit om een kijkje te nemen.

Werk en Organisatie

Het nieuwe menu ‘Werk en Organisatie’ bestaat nu uit tien onderdelen, voorheen waren dat vijf. Veel informatie stond al online maar zat vaak een laag dieper op de website waardoor het niet altijd even goed te vinden was. Alle beschikbare informatie is nu in een oogopslag zichtbaar via het topmenu.  In het menu vind je onder andere informatie over overeenkomsten met zorgverzekeraars, praktijkvoering en wat te doen bij stoppen of overnemen van een praktijk.

Geheel nieuw is het menu ‘Starten logopediepraktijk in 10 stappen’ voor de startende logopediepraktijkhouders. Werk en Organisatie biedt niet alleen informatie voor praktijkhouders er is ook informatie voor logopedisten werkzaam in logopediepraktijk, onderwijs en zorginstelling over arbeidsvoorwaarden, cao’s en juridisch advies over arbeid en inkomen.

Wij zijn tevreden met het resultaat, maar staan altijd open voor suggesties. Ontbreekt er een onderwerp of is informatie onvolledig horen wij dat graag. Je kunt reageren via communicatie@nvlf.nl o.v.v. Werk en Organisatie.