Log in
Wil jij met jouw kwaliteitskring, commissie of werkgroep als een van de eersten de nieuwe online community logopedie gaan gebruiken? Meld je dan nu aan!

De online community is vergelijkbaar met bekende sociale media. Het is een combinatie van de sociale opzet van Facebook en heeft het zakelijke karakter van LinkedIn. Een veilige afgeschermde omgeving van, voor en door logopedisten. Degenen die deel willen uitmaken van de community moeten lid zijn van de NVLF. De community moet de leden dichter tot elkaar brengen, kennisuitwisseling bevorderen om zo het vak voortdurend te verbeteren.

Pilotfase afgerond
Tijdens de pilotfase, die van maart tot en met mei heeft plaatsgevonden, heeft een kleine testgroep van drie kwaliteitskringen, twee statutaire commissies (SEB en Vakinhoud), de studentenraad en het NVLF-bureau de community en zijn de nodige aanpassingen gedaan. Eind mei is deze fase afgerond en nu kunnen geleidelijk aan meer groepen worden toegevoegd (5-10 per keer).

Aanmelden
Wil jij met jouw kwaliteitskring, commissie of werkgroep als een van de eersten de nieuwe community gaan gebruiken? Laat ons dat dan weten via communicatie@nvlf.