Log in
Studeer je bijna af en/of wil je in de eerstelijn aan de slag? Of werk je al enkele jaren in dienst als logopedist en wil je voor jezelf beginnen? Meld je dan aan voor de ‘Startersdag voor Paramedici’ op zaterdag 26 september.

Na de succesvolle startersdagen van voorgaande jaren, organiseert de PPN (Paramedisch Platform Nederland) ook dit jaar in samenwerking met de VvAA weer de ‘Startersdag voor Paramedici’. Je maakt tijdens deze dag kennis met diverse aspecten van ondernemen in de eerstelijn. Via lezingen en workshops kom je te weten wat er in zo’n beginfase allemaal komt kijken op het gebied van administratie, contracten, wetgeving, financiën & juridische zaken, marketing & sociale media en registratie in het Kwaliteitsregister Paramedici. Daarnaast staat de multidisciplinaire samenwerking in de zorg centraal en hoe je dat kunt vormgeven vanuit een eigen praktijk.

Meer informatie over de dag, het programma en het aanmeldformulier vind je hier.

Corona
Uiteraard worden de ontwikkelingen rondom het coronavirus gevolgd en wordt rekening gehouden met de adviezen en richtlijnen van het RIVM.