Lees verder

Het is weer tijd voor een nieuwe inschrijfronde voor de Community.
Wil jij er met jouw kwaliteitskring, werkgroep of commissie deel van uitmaken? Meld je dan nu aan.

Over de Community
De online community is vergelijkbaar met bekende sociale media. Het is een combinatie van de sociale opzet van Facebook en heeft het zakelijke karakter van LinkedIn. Een veilige afgeschermde omgeving van, voor en door logopedisten. Degenen die deel willen uitmaken van de community moeten lid zijn van de NVLF. De community moet de leden dichter tot elkaar brengen, kennisuitwisseling bevorderen om zo het vak voortdurend te verbeteren. En het is geheel kosteloos!

Wat zijn de voordelen?
Door middel van de community kunnen we de leden betrekken bij de vereniging, onderling met elkaar verbinden en samenwerken. De leden van de NVLF kunnen hier kennis delen, discussiëren en contacten opbouwen. Er bestaat binnen afgeschermde groepen tevens de mogelijkheid om documenten met elkaar te delen. Door middel van de community kan de NVLF nog beter in contact komen met de leden en vooral dit contact verdiepen.

Alle functionaliteiten op een rijtje:

  1. Je eigen profiel aanmaken
  2. Berichten sturen naar vakgenoten en/of kring
  3. Media en documenten delen
  4. Openbaar een gesprek of vraag in de timeline starten
  5. Netwerken c.q. (nieuwe) contacten leggen

Aanmelden
Wil jij met jouw kwaliteitskring, commissie of werkgroep als een van de eersten de nieuwe community gaan gebruiken? Laat ons dat dan weten via communicatie@nvlf.nl. Ook voor vragen kun je een mailtje naar dit mailadres sturen.

Instructies
Na het aanmelden krijg je een berichtje van ons zodra de groep live staat.
Om jullie op weg te helpen hebben we instructies toegevoegd onder het kopje ‘Community’ op de homepage (deze zijn beschikbaar en zichtbaar na het inloggen).