Lees verder
Voor haar nieuwe interactieve website is de Stichting Meertalige Logopedie Nederland (SMLN) op zoek naar logopedisten en/of klinisch-linguïsten die andere talen spreken dan Nederlands. Lees hier hun oproep.

Beste collega,

Werk je als logopedist of klinisch-linguïst en spreek je andere talen dan het Nederlands dan zijn wij dringend op zoek naar jouw expertise!

Zoals je misschien al weet is de Stichting Meertalige Logopedie Nederland (SMLN) intensief bezig om de kwaliteit van behandeling en begeleiding van anderstalige en meertalige zorgvragers binnen de logopedische sector in Nederland te verbeteren. Een van de belangrijkste doelen van SMLN is om de vindbaarheid van meertalige logopedisten in Nederland te optimaliseren, zodat de zorgvragers en zorgverleners makkelijker met elkaar in contact komen.

Interactieve website
Hierbij informeren wij je dat de interactieve website zo goed als af is! We roepen hierbij alle meertalige logopedisten op om zich aan te melden voor het plaatsen van een persoonlijk profiel op de website. Hierdoor wordt jouw vindbaarheid vergroot voor de anderstalige-, en meertalige patiënten, de naasten, de logopedisten, de verwijzers en andere samenwerkingspartners die op zoek zijn naar een logopedist.

Wat moet je hiervoor doen?
Mail je gegevens naar logopedie.meertalig@gmail.com zodat wij je een aanmeldingsformulier kunnen toezenden. Indien je al een registratieformulier hebt ingevuld, dan hoef je enkel een tekst over jezelf toe te voegen. Meer informatie hierover staat in het mailbericht wat je zult ontvangen nadat je jezelf hebt aangemeld.

Heb je behoefte aan meer informatie? Natuurlijk staat SMLN klaar om jouw eventuele vragen te beantwoorden. Wij hopen samen met jou de kwaliteit van de logopedische zorg voor anderstalige en meertalige patiënten te verbeteren. Wij hopen spoedig je aanmelding te mogen ontvangen.

Namens alle bestuursleden van Stichting Meertalige Logopedie Nederland,

Dunya Taki, Jasmina Apostolovic, Hazal Aykoet, Homeyra Saiid, Kasia Kijewska, Melissa Brown, Pelin Dura.