Log in
De NVLF is op zoek naar een nieuw lid voor de commissie Vakinhoud. We zoeken specifiek een logopedist met het aandachtsgebied 'gehoor'. Wil jij je stem laten horen over vakinhoud en kwaliteit? Meld je dan aan.
Redactie

De commissie Vakinhoud is een belangrijke commissie van de NVLF. De commissie bestaat uit 12 leden. Zij komen uit alle werkvelden binnen de logopedie. De onderwerpen die worden besproken zijn divers, maar hebben allemaal te maken met vakinhoud en kwaliteit.

Onderwerpen

Praten we over de ontwikkelingen binnen de logopedie, dan hebben we leden in de commissie nodig die kunnen aangeven wat dat in hun werksituatie betekent. De commissie adviseert het bestuur van de NVLF over te nemen besluiten. Maar dient ook als klankbord voor de beleidsadviseurs van het bureau.

Wil je meedenken over bijvoorbeeld:

  • Herziening en implementatie van kwaliteitsinstrumenten, zoals de NVLF-richtlijnen, multidisciplinaire richtlijnen, kwaliteitstoets?
  • Criteria Kwaliteitsregister Paramedici 2020-2025?
  • Beroepsprofiel?
  • Programma KKB Kennisdag en NVLF jaarcongres?

Meld je dan aan voor de commissie Vakinhoud.

Praktische informatie

De commissie komt zes keer per jaar op maandag bijeen. De vergaderingen zijn van 18.00 tot 20.00 uur. Leden van de commissie ontvangen