Lees verder
De commissie Vakinhoud is een belangrijke commissie van de NVLF. De onderwerpen die worden besproken zijn divers, maar hebben allemaal te maken met vakinhoud en kwaliteit. We zijn op zoek naar nieuwe leden om deze commissie te versterken.

In de commissie Vakinhoud is plaats voor twaalf leden, die samen zo veel mogelijk logopedische aandachtsgebieden vertegenwoordigen. We zoeken op dit moment in het bijzonder leden met een van de volgende aandachtsgebieden:

  • Neurologische spraak-, taal-, en slikstoornissen
  • Stem
  • Preventieve logopedie

Onderwerpen
Als lid van de commissie Vakinhoud zorg je ervoor dat signalen vanuit het werkveld de NVLF bereiken. Daarnaast praat je mee over ontwikkelingen binnen de logopedie en de impact van deze ontwikkelingen op het werkveld. De commissie adviseert het bestuur van de NVLF over te nemen besluiten. Maar dient ook als klankbord voor de beleidsadviseurs van het bureau.

Er wordt meegedacht over bijvoorbeeld:

  • Herziening en implementatie van kwaliteitsinstrumenten, zoals de NVLF-richtlijnen, multidisciplinaire richtlijnen, kwaliteitscyclus;
  • Criteria Kwaliteitsregister Paramedici 2020-2025;
  • Herziening van het opleidings- en beroepsprofiel naar het profiel logopedie;
  • Het inhoudelijke programma van de KKB Kennisdag en NVLF jaarcongres.

Praktische informatie
De commissie Vakinhoud komt zes keer per jaar op maandag bijeen. Dit jaar is dat nog op 6 april, 15 juni, 7 september, 26 oktober en 30 november. De vergaderingen zijn van 18.00 tot 20.00 uur. Leden van de commissie ontvangen een reis- en een onkostenvergoeding.

Wil je meer weten?
Kijk op onze website of neem contact op met Jeanine Brink. Dit kan per mail naar: j.brink@nvlf.nl of bel 0348-457070. Wil je solliciteren? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Jeanine.

In overleg is het mogelijk om vrijblijvend een vergadering bij te wonen om te kijken of het
bij je past.