Log in
Vorige maand werd Maaske Treurniet door de ledenraad unaniem verkozen tot opvolger van Monique Drinkenburg in het verenigingsbestuur. Deze week woont zij haar eerste bestuursvergadering bij, dus hoogste tijd om met haar kennis te maken.
Redactie

Na haar afstuderen aan de HAN en de  Radboud Universiteit werkte  Maaske een tijd in een algemeen ziekenhuis. Daarnaast werkte zij een tijdje op de universiteit als junior onderzoeker en vervolgens als docent logopedie bij Fontys Paramedische Hogeschool in Eindhoven. Sinds twee jaar heeft ze  naast haar werk op de hogeschool een eigen praktijk, omdat twee banen in loondienst moeilijk combineerde met een gezin, maar ze ook graag als (preverbaal) logopedist werkzaam wilde blijven.  Op Fontys is zij de afgelopen jaren  vooral betrokken geweest bij onderwijs en onderzoek rondom afwijkende mondgewoonten, preverbale logopedie en interprofessioneel samenwerken.

“Het bestuur had moeite om een dertiger te vinden”, vertelt Maaske, “dat zal wel met het dertigers-dilemma te maken hebben… Ik vind het zelf ook nog een hele uitdaging om alle andere werkzaamheden en mijn gezin te combineren met het bestuurswerk. Maar ik vond het ook een fantastische kans. Ik denk dat ik heel veel ga leren over de logopedie, de zorg, politiek en